Home
Felveszi a kapcsolatot
Óvintézkedések a koronavírussal kapcsolatban

A koronavírus-járvány (COVID-19) miatt megelőző intézkedéseket teszünk a támogatási, szervizelési és értékesítési hálózatunkban dolgozó alkalmazottaink egészségének védelme érdekében. Ennek eredményeként:

  • Telefonos ügyfélszolgálatunk munkatársai jelenleg otthonaikból segítik Önt. Előfordulhat, hogy hosszabb kapcsolási időt, háttérzajt vagy gyengébb hívásminőséget tapasztal
  • Ha termékjavítást kérelmezett, vagy termékjavítási szolgáltatásra van szüksége, kérjük, vegye figyelembe, hogy helyi Felhatalmazott márkaszervizeink működését és a kapcsolódó szállítási műveleteket szintén befolyásolhatja a kialakult helyzet.

Továbbra is felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy ellátogathat a támogatási weboldalunkra a termékére vonatkozó hibaelhárítási megoldásokkal kapcsolatban.

Köszönjük megértését, és arra kérjük, hogy őrizze meg biztonságát ebben a nehéz időszakban.

+36 (1) 7779151
Hétfőtől péntekig:
Nyitva tartási idő: 09:00 - 17:00

 

Csevegjen velünk

All our agents are helping customers or chat is currently closed. Check our hours of operation below and try again later.

Küldje el a kérdését:

Segítsen, hogy jobban szolgálhassuk ki – áruljon el egy kicsivel többet arról, miért fordul hozzánk, hogy hatékonyabban részesíthessük abban a segítségben, amelyre szüksége van.

* -al jelzett mezők kötelezőek.

 - 

Kapcsolattartási adatai

Adja meg a személyes adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.


Szeretne a jövőben hirdetéseket kapni?