Főoldal

Kibővített garancia aktiválása

       A kibővített garancia kizárólag az alábbi országok valamelyikében vásárolt termékekre érvényes:Albánia, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Izland, Írország, Koszovó, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc és Törökország.


Aktiválja prémium szolgáltatását!

Köszönjük, hogy prémium szolgáltatást vásárolt a Sony-tól. Az aktiváláshoz szükséges néhány egyszerű lépést követően máris teljes mértékben élvezheti a szolgáltatás előnyeit.A folytatáshoz írja be az aktiválási kódot. Ez a kód a megvásárolt kártya hátulján található, a szürke terület lekaparása után.

 -    
Kérjük, jelezze, hogy elolvasta a fenti szöveget, és beleegyezik a használati feltételekbe.


Kérdések és válaszok


1. lehetőség: A MySony termékregisztrációs e-mailben (csak fényképezőgép termékek esetén):

Bizonyos fényképezőgép termékek esetén további egy év garancia járhat Önnek, ha regisztrálja a terméket (erre a felhasználási feltételek vonatkoznak). Itt további információkat találhat ezzel a témakörrel kapcsolatban.

Példa:
Kibővített garanciához szükséges termékregisztrációs e-mail

Ha nem találja az aktiválókódot vagy nem kapott olyan e-mailt, amelyben az szerepelne, ellenőrizze a kéretlen levelek mappáját. Ha nem kapott regisztrációs e-mailt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.


2. lehetőség: Ön kibővítettgarancia-kártyát vásárolt.

A kibővítettgarancia-kártya hátulján.

Példa:
Példa a kibővítettgarancia-kártya hátulján lévő kódokra

Megjegyzés: A következő modellekre nem érvényesek a Sony kibővített szolgáltatási csomagjai:

  • Televíziók: KD-77A1, KD-85ZG9, KD-98ZG9, KD-100ZD9
  • Fényképezőgépek, videokamerák és objektívek: ILME-FX3, ILME-FX6V, SELC1635G, SEL400F28GM, SEL600F40GM, SAL300F28G2 és SAL500F40G
Az adott modellek számára elérhető alternatív kibővített szolgáltatási csomagokkal kapcsolatban lépjen kapcsolatba a kereskedővel.


Ha problémákba ütközik a kód aktiválásakor, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.


Ha Önnek 5 éves kibővített garanciája van (csak az Egyesült Királyságban érhető el), melyet a kereskedő és a Sony előzetesen regisztrált, akkor is előfordulhat, hogy aktiválnunk kell az Ön új tv-készülékét a rendszerünkben. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy személyre szabja szerződését és megossza velünk a vásárlás pontos dátumát.

  • Ha kibővített szolgáltatási csomagot szeretne vásárolni, kérjük, lépjen kapcsolatba a kereskedéssel, ahol megvásárolta a Sony terméket.
  • Bizonyos fényképezőgép termékek esetén további egy év garancia járhat Önnek, ha regisztrálja a terméket (erre a felhasználási feltételek vonatkoznak). Itt további információkat találhat ezzel a témakörrel kapcsolatban.


Ez az oldal kizárólag a következő Sony termékekre vonatkozik: BRAVIA, videokamerák, Cyber-shot fényképezőgépek, cserélhető objektíves fényképezőgépek, objektívek, otthoni audiokészülékek és személyes audiokészülékek.

Az Xperia és PlayStation készülékekkel kapcsolatban kérjük, látogasson el az ezen termékek számára készült weboldalainkra.


Kérjük, látogasson el a javítási oldalra.